Het team

Met een klein team werken wij er aan om je verblijf hier zo goed mogelijk te faciliteren en zo prettig mogelijk te laten te verlopen. Dat doen we met aandacht en zorg. Stel gerust vragen!

Natuurlijk is het altijd fijn om te horen als alles goed loopt. Maar we horen ook graag als er iets niet goed gaat, niet naar wens is of beter kan. Daar kunnen we van leren. En, vaak kunnen we snel iets veranderen of verhelpen om beter aan je wens te voldoen.
Iets vergeten of ergens hulp bij nodig? Ook dan kunnen we je vaak van dienst zijn!

Overname per 1-1-2020; introductie

Wij zijn Karian van der Haak & Rogier Moed en al langere tijd op zoek naar een locatie in de rustige delen van Nederland waar we retraites & opleidingen kunnen faciliteren. Ook willen we op deze plek onze eigen eigen trainingen & retraites geven.

Dé ideale plek voor transformatie hebben we na een jaar intensief zoeken gevonden! Centrum Athanor is 15 jaar geleden ook met dit doel opgericht en heeft inmiddels een groot netwerk, plus een goed gevulde agenda voor 2020 én daarna. Bovendien is er veel ruimte om uit te bouwen en zijn we van plan de huidige gebouwen en tuinen te moderniseren en verfraaien.

Deze plek mogen wij overnemen! Maar daar, en voor onze plannen, is nog wel extra financiering nodig. Meer informatie

Wij zijn

Leo van Vugt

Mede-oprichter Centrum Athanor.

Joos Holster

Mede oprichter Centrum Athanor.

Karen Roco

Zorgt er voor dat alles op tijd weer klaar is voor de volgende groep. Helpt in de keuken en waar het maar nodig is. Achtervang voor Joos en Leo.

Mirjam

Mirjam zorgt voor heerlijke diners; creatief en met passie. Ze werkt onder de naam Mirjams Keukenbrigade.

naar website keukenfoto's

Wouter Lindeman

Ecologisch beheer van het terrein.

Vrijwilligers

Het onderhoud van het complex - en met name het terrein - wordt deels gedaan met (de zeer gewaardeerde) hulp van vrijwilligers! Belangstelling?

Stuur ons een berichtje!