Aanbod workshops / activiteiten

Wij hebben tal van mogelijkheden om je programma aan te vullen of mee in te vullen. Dat kan een korte break in een intensief programma zijn; ter ontspanning of juist om energie te krijgen. Maar ook een dagdeel of een dag, als invulling of als aanvulling van je programma. Deze workshops/activiteiten worden geven/begeleid door professionals met ruime ervaring. Alles is maatwerk, afgestemd op jouw doel.

Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.
contact

Enkele voorbeelden

  • Kookworkshop onder bezielende begeleiding van onze kok Mirjam

  • Ontspannen met klankschalen

  • Bedrijfsopstelling voor inzicht in werkrelaties

  • Samen smeden - samensmeden

Laat je horen

‘Laat je horen’ zorgt ervoor dat in 15 tot 30 minuten iedereen even uit z’n comfort zone wordt gehaald. Door het gebruik van de stem en te zingen wordt de groep op een luchtige en vanzelfsprekende manier energieker, losser en opener.
Het is niet relevant of iemand kan zingen, het gaat om het (durven) maken van geluid. En te accepteren wat er dan ontstaat. Door vrij stemgebruik te combineren met ademhalingsoefeningen, lichaamsoefeningen en bewegingen doorbreek je samen een barrière van blokkades en schaamte. Iedereen laat Zichzelf horen en dat mag er zijn!
Tijdens een workshop van 1,5 uur gaan we dieper in op het onderzoeken van je eigen kracht. Iedereen gaat daadwerkelijk staan voor zijn/haar potentieel. Deze workshops zijn goed in te bedden tijdens een teamdag als teambuildingsactiviteit. Het groepsgevoel groeit, terwijl ieder individu wordt gezien.

Lopen van het labyrint

Het labyrint is een oeroud, universeel symbool van je levenspad. Een kruisingsvrij, slingerend pad dat je naar het centrum leidt en weer terug naar buiten. Het lopen van een labyrint is behulpzaam bij het zoeken naar de kernwaarde van je leven, bij het vinden van antwoorden op vragen. Het kan op verrassende wijze leiden tot het aangaan van nieuwe verbindingen.

Djembé, slagwerk

Inmiddels een vrij bekende workshop. Nog steeds leuk en effectief! Voor iedereen is het bijzonder ontspannend en stimulerend om op een verrassend andere manier samen te werken. Ieders inbreng moet passen in het geheel en tot een gezamenlijk resultaat leiden! Focus op het ritme en goed luisteren naar elkaar zijn belangrijk om het gestelde doel (een mooie uitvoering) te bereiken.

Hot tub of sauna

Een fijne afsluiting van de dag: in de hot tub. Heerlijk in het warme water onder een heldere sterrenhemel? Wij hebben een geschikte plek vlak bij het hoofdgebouw en kunnen alles voor je regelen. Doorsnee ca 160cm (6 personen).
Een mobiele sauna behoort ook tot de mogelijkheden.

Massage

Ideaal om in te passen bij een retraite, maar ook bij andere activiteiten. Behalve klassieke massage zijn ook voetreflexbehandelingen, lichaamspakkingen, hot stone en drukpunt massages mogelijk. Wordt gegeven door een natuurgeneeskundig therapeut met ruime ervaring op een breed terrein (ook voeding Bach Bloesem remedies, algenpakkingen, Touch for Health etc.). Bij voldoende belangstelling komt zij naar ons centrum waar wij dan een aparte plek voor haar reserveren.

Hot stone massage

Werken in de tuin!

Het is zo heerlijk, heilzaam en bevredigend om buiten in de natuur bezig te zijn. Je zinnen te verzetten, met je handen in de aarde bezig te zijn. En, het resultaat te bewonderen.
Er is altijd wel iets te doen in onze tuin.