Heerlijk buiten

Centrum Athanor heeft een enorme tuin. Zeg maar park. Met grote oude bomen, struwelen en open plekken.
Heerlijk om te wandelen en te verkennen. Overal zijn plekjes om te zitten en te genieten van de natuur.
Al die ruimte buiten is ook geschikt om onderdeel van je programma te zijn. Bij de inrichting hebben we daar rekening mee gehouden en deels invulling aan gegeven.
Onze steencirkel is een krachtplek en fantastisch om te gebruiken voor meditatie, opstellingen, een bijzonder kringgesprek etcetera.
Er is ook een labyrint, een vuurplek en meer    plekken buiten

Of maak gebruik van de mogelijkheden die wij in ons aanbod bieden.
Neem contact op, dan praten we verder.

ons aanbod    contact

In de omgeving

Centrum Athanor grenst aan Landgoed Ampsen: bossen, velden en karakteristieke boerderijen. Een prachtig gebied om te wandelen. Heerlijk stil en weinig bezoekers. Misschien zie je nog wel een ree, mouflons of zelfs een das.
Aan de andere kant van ons centrum vind je de weidsheid van de velden, wegen met grote eikenbomen en de voor hier karakteristieke acacia's. Ruimte voor zicht op zonsopkomst en zonsondergang!
Lochem ligt op 6 kilometer en is een heerlijk oud stadje met verrassend veel voorzieningen, bezienswaardigheden én gezellige terrasjes. Binnen diezelfde straal liggen ook het kleinere Markelo en Laren. Museum MORE in Gorssel herbergt de grootste collectie van Nederlandse modern realistische kunstenaars. De route er naartoe voert door het mooie coulissenlandschap, langs landgoederen en is een uitje op zich.