Agenda – Daar waar het vuur brandt

Hieronder een selectie van opleidingen, trainingen, workshops & retraites die op Centrum Athanor plaatsvinden

22 - 25 september 2020 - Columbus

Door Eef & Huib van Move a Mountain
Misschien voel je dat nu het moment is om dit vraagstuk aan te gaan en ben je bereid om dit op een dieper niveau te onderzoeken tijdens een 4-daagse. Dan is de Columbus training wat voor jou. Deze groepstraining wordt ervaren als een training die je leven blijvend verandert!⁠

MEER INFORMATIE

25 - 30 september 2020 - Dans Retraite: Bevrijd je Essentie

Door Simonka de Jong
Hou je van stilte, van rust, maar tegelijkertijd ook van je energiek, levendig en blij voelen, kom dan deze zomer naar Centrum Athanor in het coulisselandschap van de Achterhoek. Hier kun je voluit genieten van een retraite met afwisselend lichaamswerk, meditatie en dans op basis van Zijnsoriëntatie.

MEER INFORMATIE

3 - 6 oktober 2020 - Yoga en Meditatie Retraite

Door Tanja Kienhuis
Ervaar jij ook een ‘point of no return’ in het leven? Ben je toe aan ontspanning, tijd voor jezelf en ben je zoekende hoe nu verder te gaan? Wil je helderheid over hoe verder? Ga dan mee op deze retraite! Deze meerdaagse retraite geeft jouw lichaam en geest tijd om uit te rusten en op te laden. 

MEER INFORMATIE

16 - 18 oktober 2020 - Deep Relax Yoga & Mindfulness Weekend

Door Jorinde Gommans
Een weekend waaontspanning, bewegen, stilte & vooral genieten centraal staan. Aandacht en tijd om je met jezelf te verbinden, zodat je antwoorden op vragen krijgt en je opgeladen naar huis terugkeert. Je wordt begeleid door ervaren docenten in yoga, mindfulness & soundhealing.  

MEER INFORMATIE

30 oktober - 1 november 2020 - Ten volle leven met gemis

Door Jacqueline Cino
Deze weekendretraite biedt je de tijd om op adem te komen. Ruimte te maken voor je verlies. Ieder van ons krijgt tijdens zijn of haar leven te maken met afscheid en de emoties die daarbij horen. In deze weekendretraite gun je jezelf de tijd om stil te staan bij de levensveranderende gebeurtenis(sen) in jouw leven.

MEER INFORMATIE

Marleen en Maaike

13 - 15 november 2020 - Stilte retraite

Door Maaike Marissink en Marleen van de Donk
Ben jij toe aan innerlijke rust na een rumoerig eerste deel van 2020? Ga dan mee op stilte retraite waar jij te midden van de natuur rust en ruimte (terug) kan vinden in jezelf.

MEER INFORMATIE

Marleen en Maaike

16 - 19 november 2020 - Vertraagde Tijd

Door Eduard van Vloten en Lydia Schippers
Sta stil bij jouw volgende stappen van zinvol leven en persoonlijk leiderschap in de herfst. In deze tijd van herbezinning kan je jezelf volledig de ruimte geven om stil te staan bij wat jij kunt oogsten en veranderen.

MEER INFORMATIE

Marleen en Maaike

1 - 5 januari 2021 - Winter stilte retraite

Door Chris Kersten
Deze stilte retraite is helemaal bedoeld om je het geschenk van stilte, rust een eenvoud te laten ervaren. Een mogelijkheid om helemaal bij jezelf te komen, om afscheid te nemen van de complexiteit en om je toevlucht te nemen tot de eenvoud, als krachtige balsem voor de ziel.

MEER INFORMATIE

Ruimte voor bezinning

Zelf een event organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte en wil je weten of de door jou gewenste data beschikbaar zijn? 

COPYRIGHT 2020 CENTRUM ATHANOR | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY STATEMENT