Agenda – Daar waar het vuur brandt

Hieronder een selectie van opleidingen, trainingen, workshops & retraites die op Centrum Athanor plaatsvinden

19 juli 2020 - Agnihotra workshop

Door Gwen Floch
Van 13:00-17:00 geeft Gwen een workshop over het Agnihotra vuurritueel. Dit oeroude ritueel zuivert de atmosfeer door de giftige stoffen uit de omgeving te verwijderen. In deze middag leer je hoe je zelf het ritueel kan uitvoeren voor jezelf en anderen.

MEER INFORMATIE

20 - 25 juli 2020 - Zomerretraite

Door Eldiet de Groot
Retraite betekent letterlijk ‘terugtrekken uit het dagelijks leven’. We maken tijdens deze zomerretraite gebruik van een dagritme, meditatie, bidden, healing meditatie, inquiry, muziek, en beweging. In de veilige en hartelijke omgeving van de groep kan je gaan ervaren hoe we verbonden zijn met alles en iedereen. 

MEER INFORMATIE

26 - 31 juli 2020 - Zomer Retraite Zijnsoriëntatie

Door Georg Hubner
De Retraite Zijnsoriëntatie van 26 juli tot en met 31 juli 2020 is bedoeld als een combinatie van vakantie, training en zelfbezinning in een mooie, rustgevende omgeving. Je gaat kennis maken met het hart van het zijnsgeoriënteerde werk en tegelijkertijd veel tijd in stilte doorbrengen met jezelf en met elkaar.

MEER INFORMATIE

31 juli - 5 augustus 2020 - Moving in Stillness – zomerretreat

Door Wendy Doeleman
In deze zomerse tantraretraite -voor jonge mensen tot 45 jaar- kun je op een heerlijke plek in de natuur meer en meer naar binnen bewegen, stilte en overgave in je eigen essentie ervaren en tegelijkertijd nieuwe energie opdoen.

MEER INFORMATIE

13 augustus 2020 - Ceremoniële Stembevrijdingsdag

Door Gwen & Joyce
Van 10:00-17:00 creëer je samen met Gwen en Joyce, en de groep, een krachtig veld van veiligheid en bescherming om vanuit daar schaduwwerk te gaan doen via de stem. 

MEER INFORMATIE

14 - 16 augustus 2020 - Relatie Succes Weekend ‘De Verbinding’

Door Henny Cramers en Joannie van Rijswijk

Van droom relatie naar relatie droom. Henny & Joannie nemen je mee op 3 bijzondere dagen, waarin je kunt ervaren dat meer verbinding kan met je huidige partner en zonder zware gesprekken.

MEER INFORMATIE

16 - 21 augustus 2020 - Partner retraite: de Viering van het Samen Zijn

Door Chris Kersten & Susan de Jonge
Met behulp van diverse zijnsgeoriënteerde oefeningen die in de praktijk hun grote waarde hebben bewezen breng je met deze retraite van 16 t/m 21 augustus 2020 je relatie tot bloei.

MEER INFORMATIE

13 september 2020 - Ceremoniële Stembevrijdingsdag

Door Gwen & Joyce
Van 10:00-17:00 creëer je samen met Gwen en Joyce, en de groep, een krachtig veld van veiligheid en bescherming om vanuit daar schaduwwerk te gaan doen via de stem. 

MEER INFORMATIE

19 september 2020 - Lichtenberger zangworkshopdag

Door Annemiek Harreman

Hoe heerlijk is het om een dag lang te leren over jouw stem en te ontdekken hoe de klank jou optimaal organiseert om te kunnen zingen? Op zaterdag 19 september geeft Annemiek de mogelijkheid om dit avontuur aan te gaan volgens de Lichtenberger methode. Je hoeft hier geen ervaring mee te hebben!

MEER INFORMATIE

22 - 25 september 2020 - Columbus

Door Eef & Huib van Move a Mountain
Misschien voel je dat nu het moment is om dit vraagstuk aan te gaan en ben je bereid om dit op een dieper niveau te onderzoeken tijdens een 4-daagse. Dan is de Columbus training wat voor jou. Deze groepstraining wordt ervaren als een training die je leven blijvend verandert!⁠

MEER INFORMATIE

25 - 30 september 2020 - Dans Retraite: Bevrijd je Essentie

Door Simonka de Jong
Hou je van stilte, van rust, maar tegelijkertijd ook van je energiek, levendig en blij voelen, kom dan deze zomer naar Centrum Athanor in het coulisselandschap van de Achterhoek. Hier kun je voluit genieten van een retraite met afwisselend lichaamswerk, meditatie en dans op basis van Zijnsoriëntatie.

MEER INFORMATIE

16 - 18 oktober 2020 - Deep Relax Yoga & Mindfulness Weekend

Door Jorinde Gommans
Een weekend waaontspanning, bewegen, stilte & vooral genieten centraal staan. Aandacht en tijd om je met jezelf te verbinden, zodat je antwoorden op vragen krijgt en je opgeladen naar huis terugkeert. Je wordt begeleid door ervaren docenten in yoga, mindfulness & soundhealing.  

MEER INFORMATIE

30 oktober - 1 november 2020 - Ten volle leven met gemis

Door Jacqueline Cino
Deze weekendretraite biedt je de tijd om op adem te komen. Ruimte te maken voor je verlies. Ieder van ons krijgt tijdens zijn of haar leven te maken met afscheid en de emoties die daarbij horen. In deze weekendretraite gun je jezelf de tijd om stil te staan bij de levensveranderende gebeurtenis(sen) in jouw leven.

MEER INFORMATIE

Ruimte voor bezinning

Zelf een event organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte en wil je weten of de door jou gewenste data beschikbaar zijn? 

COPYRIGHT 2020 CENTRUM ATHANOR | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY STATEMENT