Agenda – Daar waar het vuur brandt

Hieronder een selectie van opleidingen, trainingen, workshops & retraites die op Centrum Athanor plaatsvinden

Rosa Verlaan

27-30 december 2022 - Retraite je licht leven

Door Marion van Schagen & Sophie Mannes
De tijd tussen kerstmis en oudjaar is een mooie tijd om naar binnen te keren, terug te kijken op het jaar 2022. Te ontdekken wat je achter je kunt laten en te zien wat er op je ligt te wachten om in het nieuwe jaar uit te gaan drukken, te gaan leven.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

6-8 januari 2023 - Herbronningsdagen

Door Annelies Debuyst
Op deze drie daagse nemen we jou graag mee naar de kern van jouw zijn. Wil je zelf jouw (levens)pad ontdekken, bewandelen en bewuster volgen? Voel je een bereidheid jezelf te manifesteren in deze wereld, vanuit jouw diepste zijn? Dan wijzen wij jou graag de weg, via bewustzijnsverruiming, natuurlijke dansexpressie, meditatie en stilte

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

20-22 januari 2023 - Retraite 'Systemisch werk & Stilte'

Door Nancy & Maartje
Wil je wat meer verdieping ervaren in het systemisch werk/familieopstellingen dan is deze retraite echt iets voor jou. We gaan met een groep aan de slag met systemisch werk en daaromheen met stilte. Iedereen heeft zijn eigen opstelling en doet bij de andere opstellingen mee als representant. Daarbuiten zijn we stil zodat iedereen verder kan met zijn eigen innerlijke proces en de ruimte heeft om dit in alle rust door te werken.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

2-5 maart 2023 - Harth Meditatie workshop

Door Frank Liew-On
Onze meditatie workshop is voor iedereen die vanuit liefde, authenticiteit en verbinding een krachtig leven wil leiden en  een good mind practice wil leren toepassen. Vanuit de voordelen van meditatie maak je kennis met praktische tools om voor jezelf een dagelijkse meditatie practice te creëren.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

25 maart 2023 - Lichtenberger dag workshop

Door Annemiek Harreman
Hoe heerlijk is het om een dag lang te leren over de stem en te ontdekken hoe de klank jou optimaal organiseert om te kunnen zingen? Dat zingen ook makkelijk kan zijn! Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of de Lichtenberger®methode om mee te doen met deze dag workshop.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

19-23 april 2023 - 5-daagse Reinigingsretreat voor vrouwen

Door Rosa Verlaan, Clarine Ritzen, Ellen Haring en Hilly Danser
In het voorjaar zindert de natuur van groei- en bloeikracht. Dit is een mooie tijd om te reinigen, te bezinnen, ruimte te maken, geïnspireerd te raken en nieuwe stappen te zetten. Net als voorgaande jaren is de basis van deze reinigingskuur het Indiaanse Seneca dieet. Ervaar dat reinigen je levenskracht, energie en creativiteit kan opleveren. 

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

16-18 juni 2023 - Spiritueel Retreat: De Ontmoeting

Door Montse, Mariël ,Lindy, Carola en Yvonne
Wil je weten wat Mediumschap inhoudt, je kennis verder uitdiepen én de krachtige werking van Healing ervaren? Deze onderwerpen vormen samen met Familieopstellingen de rode draad tijdens deze dagen. Team “De Ontmoeting” biedt ook in 2023 weer een volledig ontzorgd retreat met workshops op het gebied van (zelf)healing, contact leggen met de spirituele wereld, het ervaren van de werking van je energetisch systeem én optionele 1-op-1 sessies. 

MEER INFORMATIE

Ruimte voor bezinning

Zelf een event organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte en wil je weten of de door jou gewenste data beschikbaar zijn? 

COPYRIGHT 2022 CENTRUM ATHANOR | PRIVACY & COOKIE STATEMENT