Agenda – Daar waar het vuur brandt

Hieronder een selectie van opleidingen, trainingen, workshops & retraites die op Centrum Athanor plaatsvinden

Rosa Verlaan

8-10 september 2022 - Bezinningsweekend 'Vind de stilte in jezelf'

Door Maartje van Driel en Nancy Meijs
In dit weekend zetten we stilte in om tot jezelf te komen. Voorbij je gedachten, voorbij de prikkels die je afleiden. In de stilte kun je oude patronen tegenkomen die ontstaan zijn in je vroege jeugd. We leren je handvatten om deze patronen te onderzoeken en om te buigen. Met als gevolg, meer liefde, niet alleen naar jezelf maar ook naar je omgeving. Als het kind in ons blij is, zijn wij dat ook.
MEER INFORMATIE
Rosa Verlaan

16-18 september 2022 - Sense Yoga Weekend

Door Patricia van der Kroft
Sense geeft al ruim 8 jaar yogaweekenden en midweeks. Beginners en gevorderden kunnen meedoen aan deze inspirerende dagen met hatha yoga en meditatie onder professionele begeleiding. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, rust en stilte, voor gesprekken en gezelligheid. Op de zaterdag avond is er een cacao ceremonie. 
Rosa Verlaan

9-13 oktober 2022 - Retreat: Je leven vormgeven vanuit hart en ziel

Door Jacquelien en Marco de Jager van Breathfulness
Deze Retreat is bedoeld voor jong en oud, iedereen die echt vanuit het hart wil leven, die bereid is om te gaan ontdekken, en vooral wil vinden. Dé kans om je sterker te verbinden met je eigen kern en te ervaren dat je levenskracht en levensvreugde toeneemt, je creatieve energie weer stroomt en vervulling ervaren wordt.
MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

29 oktober 2022 - Lichtenberger dag workshop

Door Annemiek Harreman
Hoe heerlijk is het om een dag lang te leren over de stem en te ontdekken hoe de klank jou optimaal organiseert om te kunnen zingen? Dat zingen ook makkelijk kan zijn! Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of de Lichtenberger®methode om mee te doen met deze dag workshop.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

27-30 december 2022 - Retraite je licht leven

Door Marion van Schagen & Sophie Mannes
De tijd tussen kerstmis en oudjaar is een mooie tijd om naar binnen te keren, terug te kijken op het jaar 2022. Te ontdekken wat je achter je kunt laten en te zien wat er op je ligt te wachten om in het nieuwe jaar uit te gaan drukken, te gaan leven.

MEER INFORMATIE

Ruimte voor bezinning

Zelf een event organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte en wil je weten of de door jou gewenste data beschikbaar zijn? 

COPYRIGHT 2022 CENTRUM ATHANOR | PRIVACY & COOKIE STATEMENT