Agenda – Daar waar het vuur brandt

Hieronder een selectie van opleidingen, trainingen, workshops & retraites die op Centrum Athanor plaatsvinden

Rosa Verlaan

26 - 31 juli 2021 - Zomer Retraite Zijnsoriëntatie

Door Georg Hubner & Karen Peelen van Centrum Zijnsoriëntatie
Deze Zomer Retraite Zijnsoriëntatie is bedoeld als een combinatie van vakantie, training en zelfbezinning in een mooie, rustgevende omgeving. Voor de mensen die Zijnsoriëntatie met al zijn mooie meditatievormen, interactieve oefeningen, visualisaties enz. al kennen vormt deze retraite een hele mooie mogelijkheid voor verdieping. Voor de mensen die Zijnsoriëntatie nog niet kennen, biedt deze retraite een hele mooie manier om het Zijnsgeoriënteerde werk met zijn diepgaande, achterliggende visie in een korte periode behoorlijk goed te leren kennen en vooral te ervaren.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

1 - 6 augustus 2021 - Dans Retraite

Door Neriyah Duval & Rianne Fischer van Centrum Zijnsoriëntatie
Hou je van stilte, van rust, maar tegelijkertijd ook van je energiek, levendig en blij voelen, kom dan deze zomer naar een prachtige plek in het coulisselandschap van de Achterhoek. Hier kun je voluit genieten van een retraite zijnsgeoriënteerde dans. We zullen dagelijks bijeenkomen voor een afwisselend programma met dans, bewustzijnsoefeningen, lichaamswerk en meditatie, allemaal op basis van Zijnsoriëntatie.

MEER INFORMATIE

Wim & Yvette

7 - 12 augustus 2021 - Zomer Retraite Week

Door Yvette & Wim
Een retraite met een inspirerend programma waarin Bewustwording en Bewustzijn, persoonlijke groei, gezond leven en muzikale vreugde centraal staan. Het is een reis naar binnen toe via klank, stilte, zingen, dansen, mediteren, bewegen en muziek maken met onder andere klankschalen, drums, harmonium en veel meer.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

12 - 15 augustus 2021 - Getting Real

Door Judith van Beers
Wie of wat is de kern van ons bestaan? Waarin worden wij ondersteund en bekrachtigd en waardoor laten we ons leiden en lijden? In verbinding met de bron ontmoeten we onszelf en de ander. We zullen ruimte maken en beweging brengen in dat waarvan we zien dat dat niet meer passend is. 

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

21 augustus 2021 - Lichtenberger dag workshop

Door Annemiek Harreman
Hoe heerlijk is het om een dag lang te leren over de stem en te ontdekken hoe de klank jou optimaal organiseert om te kunnen zingen? Dat zingen ook makkelijk kan zijn! Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of de Lichtenberger®methode om mee te doen met deze dag workshop.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

24 - 26 augustus 2021 - Partner retraite

Door Chris Kersten van Centrum Zijnsoriëntatie
Wens je meer ontspanning en verdieping in je partnerrelatie? Wil je meer vanuit je hart leven, gelukkig zijn met jezelf en van daaruit met je partner? Gun jezelf een unieke rustgevende vakantie, diepe verbinding met je geliefde, een diepgaande, duurzame, gezamenlijke leerervaring waar je nog lang van kunt profiteren tijdens deze retraite.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

17 - 19 september 2021 - Sense Yoga weekend - VOL

Door Patricia van der Kroft-Greven
Ervaar de diepe rust en ontspanning tijdens dit weekend, wanneer je meer in contact komt met jezelf door middel van hatha yoga, karma yoga, yoga filosofie en diverse vormen van meditatie. Zelfs na het weekend zul je de doorwerking van dit ontspannen yogaweekend nog ervaren. Het zullen inspirerende dagen met hatha yoga worden in een pure, rustige vorm en onder professionele begeleiding van Patricia.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

26 - 28 september 2021 - Tweedaagse voor mannen

Door Christiaan Pothoven en Ruud van Hal
Je voelt dat er iets niet klopt, je krijgt moeilijk grip op je leven. Je bent soms meer aan het overleven dan vol van het leven te genieten. Wil je minder afhankelijk zijn van je oude patronen? Dan is deze 2-daagse workshop voor jou. Via ervaringen en oefeningen krijg je inzicht in jouw thema en hoe je het anders kan doen. 

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

17 - 21 oktober 2021 - Stilte retraite

Door Neriyah Duval van Centrum Zijnsoriëntatie
Eigenlijk weten we allemaal hoe helend stilte en rust kan zijn. Deze stilte retraite is helemaal bedoeld om je het geschenk van stilte, rust een eenvoud te laten ervaren. Een mogelijkheid om helemaal bij jezelf te komen, om afscheid te nemen van de complexiteit en om je toevlucht te nemen tot de eenvoud. We kiezen voor rust en toewijding als krachtige balsem voor de ziel in deze stilte retraite.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

6 - 10 november 2021 - Energy Mastery Retreat: Multidimensional Living

Door Tessa Visch & Tineke Blok van School of Life
Deze winterretraite is een mini-break in de natuur met (klank)heling, stilte en een thuiskomen in jezelf.  De belichaming van de ziel en het activeren van nieuwe lichtcodes in het lichaam staan centraal. Ontdek jouw multidimensionaliteit en activeer de helende vaardigheden die jouw ziel beschikbaar heeft in dit leven.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

7 - 9 januari 2022 - Winter retreat ‘the glacial blue’

Door Rosa Verlaan, Clarine, Hilly, Ellen
In de donkere tijd van het jaar heeft de natuur zich diep teruggetrokken. Het oude is afgestorven en in de natuur heerst een roerloze, zuivere stilte. Ingebed in een cirkel van vrouwen treden we dit weekend in de voetsporen van het rendiervolk, de Samies, een nomadisch volk uit Lapland.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

28 maart - 1 april 2022 - Lente reinigingsretreat

Door Rosa Verlaan, Clarine, Hilly, Ellen
Rondom de lente-equinox maken we weer de balans op. Dit is een goede tijd om te reinigen, ruimte te maken en naar binnen te keren… Net als voorgaande jaren is de basis van deze reinigingskuur het Indiaanse Seneca dieet. Ervaar dat reinigen je levenskracht, energie en creativiteit kan opleveren.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

13 - 15 april 2022 - Hildegard & Jij Zangmeerdaagse

Door Aimée Doudart de la Grée
In deze 3e meditatieve zang-tweedaagse voor vrouwen word jij met je stem het stralende en klinkende middelpunt in de stilte van deze week. Je zingt muziek van Hildegard von Bingen, een bijzondere vrouw uit de 12e eeuw met een diep religieus besef. Haar liederen zijn een ode aan het goddelijke, de mens en zeer zeker ook aan de vrouw.

MEER INFORMATIE

Ruimte voor bezinning

Zelf een event organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte en wil je weten of de door jou gewenste data beschikbaar zijn? 

COPYRIGHT 2020 CENTRUM ATHANOR | PRIVACY & COOKIE STATEMENT