Agenda – Daar waar het vuur brandt

Hieronder een selectie van opleidingen, trainingen, workshops & retraites die op Centrum Athanor plaatsvinden

Vivian van de Hoef

11 - 13 december 2020 - Yoga retraite ''Stilte in de storm''

Door Vivian van de Hoef
Wat een jaar is dit, er gebeurt van alles om ons heen. In deze retraite aan het einde van het jaar gaan we kijken wat er aanwezig is in onszelf dat nooit veranderd. De stabiele kern, waar stilte, rust en ontspanning is. Met yoga, grounding, sitting, breathing, moving,  flowing & sharing oefenen we dit ‘aanwezig blijven bij wat dan ook’.

MEER INFORMATIE

Marleen en Maaike

1 - 5 januari 2021 - Winter stilte retraite

Door Chris Kersten
Deze stilte retraite is helemaal bedoeld om je het geschenk van stilte, rust een eenvoud te laten ervaren. Een mogelijkheid om helemaal bij jezelf te komen, om afscheid te nemen van de complexiteit en om je toevlucht te nemen tot de eenvoud, als krachtige balsem voor de ziel.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

8 - 10 januari 2021 - Winter retreat ‘the glacial blue’

Door Rosa Verlaan, Clarine, Hilly, Ellen
In de donkere tijd van het jaar heeft de natuur zich diep teruggetrokken. Het oude is afgestorven en in de natuur heerst een roerloze, zuivere stilte. Ingebed in een cirkel van vrouwen treden we dit weekend in de voetsporen van het rendiervolk, de Samies, een nomadisch volk uit Lapland.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

27 maart 2021 - Lichtenberger dag workshop

Door Annemiek Harreman
Hoe heerlijk is het om een dag lang te leren over de stem en te ontdekken hoe de klank jou optimaal organiseert om te kunnen zingen? Dat zingen ook makkelijk kan zijn! Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of de Lichtenberger®methode om mee te doen met deze dag workshop.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

24 - 28 maart 2021 - Reinigingsretreat

Door Rosa Verlaan ism Clarine, Ellen en Hilly
In het voorjaar zindert de natuur van groeikracht. Dit is een mooie tijd om te reinigen, te bezinnen, ruimte te maken, geinspireerd te raken en nieuwe stappen te zetten. De reiniging (volgens het Indiaanse Seneca dieet) wordt ondersteund door meditatie, healing tao, yoga, muziek, dans en rituelen.

MEER INFORMATIE

Ruimte voor bezinning

Zelf een event organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte en wil je weten of de door jou gewenste data beschikbaar zijn? 

COPYRIGHT 2020 CENTRUM ATHANOR | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY STATEMENT