Agenda – Daar waar het vuur brandt

Hieronder een selectie van opleidingen, trainingen, workshops & retraites die op Centrum Athanor plaatsvinden

Rosa Verlaan

24 maart 2021 - Vrouwengroep: Vrouwen in Verbinding

Door Janet Mulder
Wil je het jaar goed beginnen om even uit de waan van de dag te stappen en tijd voor jezelf te nemen? Om samen met andere vrouwen te ontdekken wie jij bent als vrouw, los van alle andere rollen die je ook hebt. De rust, ontspanning, het plezier en de verbinding met jezelf helpen je om die keuzes te maken die goed zijn voor jou. Zodat de levensenergie kan blijven stromen en jij jouw levenspad kan bewandelen.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

24 - 28 maart 2021 - Reinigingsretreat

Door Rosa Verlaan ism Clarine, Ellen en Hilly
In het voorjaar zindert de natuur van groeikracht. Dit is een mooie tijd om te reinigen, te bezinnen, ruimte te maken, geinspireerd te raken en nieuwe stappen te zetten. De reiniging (volgens het Indiaanse Seneca dieet) wordt ondersteund door meditatie, healing tao, yoga, muziek, dans en rituelen.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

5 - 10 april 2021 - Retraite De Mystieke Weg

Door Eldiet de Groot
Onder leiding van Eldiet ben je van harte welkom bij deze retraite voor mensen met meditatie ervaring. Retraite betekent letterlijk ‘terugtrekken uit het dagelijks leven’ en dat helpt je om je blik naar binnen te richten. We maken tijdens deze dagen gebruik van een dagritme, meditatie, bidden, healing meditatie, inquiry, muziek, en beweging. 

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

1 mei 2021 - Lichtenberger dag workshop

Door Annemiek Harreman
Hoe heerlijk is het om een dag lang te leren over de stem en te ontdekken hoe de klank jou optimaal organiseert om te kunnen zingen? Dat zingen ook makkelijk kan zijn! Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of de Lichtenberger®methode om mee te doen met deze dag workshop.

MEER INFORMATIE

Ruimte voor bezinning

Zelf een event organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte en wil je weten of de door jou gewenste data beschikbaar zijn? 

COPYRIGHT 2020 CENTRUM ATHANOR | PRIVACY & COOKIE STATEMENT