Agenda – Daar waar het vuur brandt

Hieronder een selectie van opleidingen, trainingen, workshops & retraites die op Centrum Athanor plaatsvinden

Rosa Verlaan

22 mei 2021 - Beltane ceremonie & viering

Door Manon Tromp
Beltane is het festival van vruchtbaarheid en van de machtige levenskrachten. In deze tijd van het jaar groeit en bloeit de natuur met een sterke creatieve energie. Beltane is een van de 8 festivals van het Keltisch jaarwiel, een wiel dat de jaarcyclus van de aarde volgt en waarbij elk festival een eigen uniek energie heeft die wij ook kunnen voelen en gebruiken.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

14 - 18 juni 2021 - Leiderschapsprogramma: De kracht van het onbewuste

Door Annemarie Baltus & Karen van Breemen van Inspira
Versterk je leiderschap vanuit je essentie. In dit leiderschapsprogramma leer je hoe je dichtbij jezelf blijft, waar je ook bent. Als je vanuit je essentie je leven wilt leiden, als je je ware kracht wil vrijmaken, dan is deze training iets voor jou. 

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

23 juni 2021 - Vrouwengroep Vrouwen in Verbinding

Door Janet Mulder
Een vrouwengroep is een bijeenkomst voor vrouwen die behoefte hebben om even uit de waan van de dag te stappen en de tijd voor zichzelf te nemen. Om vanuit de verbinding met jezelf en de andere vrouwen te ontdekken wie jij bent als vrouw. 

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

26 - 31 juli 2021 - Zomer Retraite Zijnsoriëntatie

Door Georg Hubner & Karen Peelen van Centrum Zijnsoriëntatie
Deze Zomer Retraite Zijnsoriëntatie is bedoeld als een combinatie van vakantie, training en zelfbezinning in een mooie, rustgevende omgeving. Voor de mensen die Zijnsoriëntatie met al zijn mooie meditatievormen, interactieve oefeningen, visualisaties enz. al kennen vormt deze retraite een hele mooie mogelijkheid voor verdieping. Voor de mensen die Zijnsoriëntatie nog niet kennen, biedt deze retraite een hele mooie manier om het Zijnsgeoriënteerde werk met zijn diepgaande, achterliggende visie in een korte periode behoorlijk goed te leren kennen en vooral te ervaren.

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

12 - 15 augustus 2021 - Getting Real

Door Judith van Beers
Wie of wat is de kern van ons bestaan? Waarin worden wij ondersteund en bekrachtigd en waardoor laten we ons leiden en lijden? In verbinding met de bron ontmoeten we onszelf en de ander. We zullen ruimte maken en beweging brengen in dat waarvan we zien dat dat niet meer passend is. 

MEER INFORMATIE

Rosa Verlaan

21 augustus 2021 - Lichtenberger dag workshop

Door Annemiek Harreman
Hoe heerlijk is het om een dag lang te leren over de stem en te ontdekken hoe de klank jou optimaal organiseert om te kunnen zingen? Dat zingen ook makkelijk kan zijn! Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of de Lichtenberger®methode om mee te doen met deze dag workshop.

MEER INFORMATIE

Ruimte voor bezinning

Zelf een event organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte en wil je weten of de door jou gewenste data beschikbaar zijn? 

COPYRIGHT 2020 CENTRUM ATHANOR | PRIVACY & COOKIE STATEMENT