Workshops & intensives

Centrum Athanor is een plek om te ervaren.
Met kwaliteiten en energie die zich niet opdringen maar juist schikken. Zó, dat de plek op zich een goede start biedt, nee, bíjdraagt aan de activiteiten die er plaats vinden. De energie is er als vanzelfsprekend.
Dat maakt het centrum uniek in zijn soort.

Een uitstekende locatie voor workshops en intensives. Ergens helemaal in duiken, ongestoord verder uitdiepen. Net dat beetje meer pakken waar anders geen tijd voor is. Andere invalshoeken ontdekken. Iets totaal nieuws proberen.

De verzorging nemen wij, haast ongemerkt, voor onze rekening.
Je kunt je volledig wijden aan hetgeen waarvoor je gekomen bent.

Organiseren & faciliteren

Wij organiseren zelf en in samenwerking met anderen diverse cursussen, workshops en retraites en faciliteren dergelijke activiteiten voor anderen. Vaak meerdaags.
Ook hier weer ongestoord. Besloten, in de eigen sfeer blijven. Met mogelijkheden om binnen en buiten te werken.

Daarnaast bieden we een keur aan activiteiten en breaks die je programma kunnen ondersteunen en daar deel van uit kunnen maken. We helpen je graag verder.
 
Activiteiten Programma

Buiten is binnen

De relatie tussen binnen en buiten staat centraal bij Centrum Athanor. We hebben buitenwerkruimtes gecreëerd om de eenheid en interactie van binnen en buiten - letterlijk en figuurlijk - te kunnen beleven, te ervaren. Daardoor ongekende mogelijkheden op één locatie.
Maak kennis met de magie van de plek.
 
Hoewel stilte één van onze kernkwaliteiten is, kun je hier ook behoorlijk veel lawaai maken zonder iemand tot last te zijn. En wij kijken niet vreemd op als intensief bezig zijn het nodige heeft losgemaakt.

WAAR HET VUUR BRANDT

Klanten en partners