Retraites

Je terugtrekken, terug naar de basis en naar je eigen vuur, wordt makkelijker in een omgeving die daarbij ondersteunt, daartoe uitnodigt.
Centrum Athanor is een gewilde locatie voor het houden van retraites. De rust en eenvoud in het gebouw en de directe omgeving vormen de perfecte ambiance. Bovendien is er steeds maar één groep die het gebouw gebruikt.
En, ook wij zelf weten de rust als geen ander te respecteren.
De inrichting is naar wens aan te passen. Behalve comfortabel stoelen zijn er yogamatjes, meditatiestoeltjes, -matjes en -kussentjes. Kaarsen en wierook zijn in de werkruimtes toegestaan. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een mooie bos bloemen.

De omgeving is stil en 's nachts is het nog echt donker. Het terrein kent tal van plekken die aansluiten bij de verstilling en de reis naar binnen. Het lopen van het labyrint biedt daarvoor uitstekende ondersteuning. Of de magie van een mooi vuur.
Voor een wat langere (stilte)wandeling bieden de bossen en velden van het tegenovergelegen landgoed Ampsen (600 ha) tal van mogelijkheden. Zeker aan "onze kant" van het landgoed zijn er maar weinig wandelaars.

ERVAAR DAT ALLES ÉÉN IS

Klanten en partners