De Maantempel – Ideaal voor dag workshops & trainingen

Twee geschakelde ruimtes om flexibel in te zetten voor jouw one-day-retreat, teamdag of bewustzijnsworkshop. 

De tempel

Wanneer je de bijzondere achthoekige ruimte van 40m2 binnenstapt komt de verstilling over je heen. Deze harmonieuze ruimte is uitermate geschikt voor stilte activiteiten of juist stemwerk door de verfijnde akoestiek.

Prachtig in combinatie te gebruiken met de aangrenzende ruimte voor bijvoorbeeld teamsessies en opstellingen.

Alles is aanwezig om jouw groep zo goed mogelijk te faciliteren: vloerverwarming, audio installatie (met aansluiting voor telefoon/laptop), yogamatten, meditatiestoeltjes en stoelen.

 

Ontmoetingsruimte

Deze multi-inzetbare ruimte van 49m2 is geschikt voor dag trainingen, groepssessies, workshops en ook in te zetten als eet- en ontspanningsruimte bij het tempelgedeelte.

 Deze ontmoetingsruimte heeft een eigen terras, sfeervolle houtkachel, volledig uitgeruste pantry met koffie & thee faciliteiten, inclusief koelkast en vaatwasser. 

Kies voor een opstelling die bij je past: werken aan tafels, een cirkel van stoelen of yogamatten. Een beamer of flipchart regelen we ook graag voor je. 

Alles is aanwezig in de inbouwkasten bij de losse garderobe. Ook heeft De Maantempel een eigen toilet en douche. 

Maaltijden in De Maantempel
De gehele dag staat er verse koffie en thee voor je klaar. Geniet van een zelf meegenomen lunch in de ontmoetingsruimte. Of kies voor een verzorgd & compleet lunch, borrel of diner arrangement vanaf 6 personen.

Plek voor transformatie

Vol in de natuur

Waan je even helemaal los van thuis en ervaar de natuur ten volle op ons 3 hectare buiten terrein. Zonder je af op intieme plekjes voor totale rust of gebruik de steencirkel, het labyrint, de boomgaard of een van de velden voor een groepsoefening of les.

Tussendoor is het ook heerlijk toeven op het terras van De Maantempel. Aan het einde van de dag kan je een vuurtje stoken buiten en je laven aan de sterrenhemel.

Is 3 hectare buiten terrein nog niet genoeg? Op 4 minuten loopafstand staat Landgoed Ampsen voor je klaar met diverse bossen, velden en heide.

Alles voor een fijn verblijf…

N

Altijd exclusief gebruik van De Maantempel en het bijbehorende terras.

N

Altijd gratis parkeren op eigen terrein. Met 2 gewone stopcontacten voor opladen van electrische auto’s.

N

Altijd gratis gebruik maken van wifi.

N

Altijd inclusief onbeperkt hout om een vuurtje te stoken.

N

Altijd onbeperkt koffie & thee.

N

Altijd inclusief eindschoonmaak.

N

Extra: in plaats van zelfverzorging kan je ook kiezen voor een lunch, diner of borrel arrangement.

N

Extra: wil je een extra element toevoegen aan je training/retreat zoals een zweethut, yoga les, tuin werkmeditatie, familie opstelling, massage, sauna of hottub? We denken graag met je mee.

Zien is geloven

We laten je graag De Maantempel live zien, dan ervaar je pas echt de magie van deze bijzondere ruimte. Maar om je toch even een idee te geven van de indeling; hierbij de plattegrond.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het huren van De Maantempel is maatwerk, waarbij we kijken naar jouw wensen. Vul het formulier in als je meer informatie of een bezichtiging wilt plannen. En dan komen we snel bij je terug. 

COPYRIGHT 2022 CENTRUM ATHANOR | PRIVACY & COOKIE STATEMENT