Bij een heerlijk verblijf hoort.... heerlijk eten.

Zowel ontbijt als lunch zijn in buffetvorm en bieden ruime keus en variatie. Bij de lunch serveren wij behalve huisgemaakte soep ook een frisse salade. Koffie, (kruiden)thee, water, vers fruit en wat lekkers staan de hele dag voor je klaar.

Met veel enthousiasme, en nog meer smaak, worden de diners door Mirjam van Mirjam's Keukenbrigade gemaakt. En dat proef je! Ook haar vegetarische gerechten oogsten veel lof. Standaard bestaat het diner uit een hoofd- en een nagerecht. Naar wens kan dit met één of meer gangen worden uitgebreid. En, als tevoren dieetwensen worden doorgegeven kunnen wij daar meestal heel goed rekening mee houden.
Bij afwezigheid van Mirjam zorgen wij natuurlijk voor adequate vervanging.

De tijdstippen van de maaltijden stemmen wij graag af op jouw programma. Misschien heb je wel speciale wensen passend bij of ondersteunend aan je retraite of opleiding. We horen het graag. Het is ook mogelijk om de warme maaltijd tussen de middag te gebruiken!

De tafels zijn robuust, de stoelen comfortabel en nodigen uit tot lang natafelen. Er zijn diverse soorten bier en frisdrank en natuurlijk ontbreken een lekkere witte en rode huiswijn niet.