Meditatieruimte

Uniek gelegen, in de nabijheid van onze steencirkel!
Dit gebouw kent twee ruimtes: de meditatieruimte zelf (nog in aanbouw) en een ontmoetingsruimte, atelier of cursusruimte. Deze laatste is klaar en beschikbaar voor gebruik.
Een fijn gebouw. Duurzaam gebouwd door onder andere hergebruik van materialen en toepassing van strobouw. Bij de plaatsing en bouw wordt rekening gehouden met oude inzichten en kennis uit geomantie en geometrie.
Door de achtkantige vorm en toepassing van de zilveren snede wordt geappelleerd aan de verinnerlijking. Het dak is - net als in traditionele ruimtes voor meditatie - hoog. Bij de rest van het gebouw is de gulden snede toegepast.

Meer achtergronden

Ontmoetingsruimte

Foto

Deze ruimte kan heel flexibel ingezet worden. Als sub-ruimte voor het hoofdgebouw. Maar ook voor dagworkshops, zeker in combinatie met de steencirkel. Of als extra slaapkamer (toilet en douche aanwezig).
Verder is het mogelijk deze ruimte te huren voor activiteiten/workshops waar geen overnachting voor nodig is. De keukenhoek is heel compleet zodat je behalve koffie en thee ook een uitgebreide lunch kunt bereiden.
De ruimte kan naar wens ingericht worden: er zijn tafels, stoelen, meditatiesstoeltjes, -kussentjes. Deze ruimte is voor de meeste activiteiten geschikt tot 10 personen.
Er is centrale verwarming, maar voor de gezelligheid (of op een frisse dag) kan ook de houtkachel worden aan gestoken. Ook hier is een ruim terras (met vuurkorf) om bij lekker weer buiten te kunnen zitten.

Meer foto's

Meditatieruimte

Foto

De meditatieruimte heeft een directe relatie met de steencirkel. Het midden van de ruimte ligt op de as van één van de belangrijke punten in de maancyclus waar de steencirkel (ook) op is geörienteerd.
Meer informatie volgt.

Meer foto's

WAAR HET VUUR BRANDT