Team Athanor

Hieronder een indruk van wie allemaal bijdraagt aan het succes van jouw verblijf op Centrum Athanor.

Rogier Moed & Karian van der Haak

Eigenaren en beheerders van Centrum Athanor.

Sinds januari 2020 zijn Karian en Rogier de eigenaren van Centrum Athanor. Samen staan ze klaar om jouw verblijf zo waardevol mogelijk te maken.
Naast het runnen van het centrum hebben zij ieder ook hun eigen activiteiten.

Karian heeft met haar achtergrond in marketing jarenlang ondernemers geadviseerd in hun strategie vorming. Nu zet ze dit in voor coaches en trainers die willen groeien in hun zichtbaarheid. 

Rogier is al vele jaren begeleider van menselijke processen. Als trainer en teamcoach begeleidt hij mensen in lastige en complexe situaties zodat ze weer de ruimte ervaren om helemaal zichzelf te zijn. Daarnaast faciliteert hij op Centrum Athanor retraites, zweethutten en teamactiviteiten.

Hester, Jeroen, Martje en Namdhan

Magie in de keuken.

Deze fantastische chef’s verzorgen de vegetarische ontbijten, lunches en diners op Centrum Athanor.

Met veel creativiteit, plezier, smaak en pure ingrediënten toveren ze rijke maaltijden op tafel voor jouw groep. Ieder op hun eigen verfijnde manier.

Ze koken met zoveel mogelijk lokale & biologische ingrediënten, soms zelfs uit eigen moestuin & boomgaard.

Vrijwilligers

Echte krachtpatsers!

Voor allerlei klussen binnen & buiten werkt Centrum Athanor al jaren samen met vrijwilligers. Vooral in het voor – en najaar worden we altijd blij van extra handen voor tuinwerk en onderhoud van de gebouwen. 

Soms maken we er een heel tuin & klusweekend van met meerdere vrijwilligers en op andere momenten kan je ook alleen komen als vrijwilliger.

Tussen de klussen door is er altijd ruimte om te genieten van alles wat Centrum Athanor en de omgeving te bieden heeft!

Wil je ook je steentje bijdragen?

STUUR ONS EEN BERICHT

Ruimte voor bezinning

Bewust ondernemen

Bewust ondernemen, dat doen we graag op verschillende niveaus. Door de vorige eigenaren van Centrum Athanor is er al een mooie basis voor gelegd. En wij bouwen daarop verder.

Dit doen we door alleen met groepen/klanten samen te werken die ook een positieve bijdrage leveren aan de transformatie van de wereld. Verder kopen we zo duurzaam mogelijk in en beheren we het buiten terrein op een verantwoorde manier met respect voor de natuurlijke processen.

Zelf een event organiseren?

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte en wil je weten of de door jou gewenste data beschikbaar zijn? 

COPYRIGHT 2022 CENTRUM ATHANOR | PRIVACY & COOKIE STATEMENT